Spalatorie curatatorie haine Suceava

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu spalatorii / curatatorii de haine din orasul Dvs, impreuna cu datele lor de contact:

  • numele firmei;
  • adresa punctului de lucru;
  • numarul de telefon;
  • pagina web de prezentare (website);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Pentru a cere diverse informatii de interes (tarife, durata de retur, etc), va rugam sa va adresati direct firmelor prezente pe site, la detaliile de contact listate pentru fiecare din ele.

Spalatorii / curatatorii haine in Suceava – Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 1, Suceava

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Petru Rares nr. 52, Suceava

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente zone curatate includ: cai de acces, suprafete acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum,etc), covoare, pardoseli dure (marmura, gresie), scari interioare si exterioare, mobilier – scaune, canapele, fotolii, aparatura de birou, geamuri, pervaz, tocarie, clante, intrerupatoare, grupuri sanitare etc.

Unele servicii de acest fel vor oferi, la cerere, activitati extra pentru a alcatui un pachet personalizat, adaptat nevoilor specifice ale clientilor. Tarifele percepute variaza in functie de serviciile solicitate, suprafata acoperita, frecventa curateniei, precum si alti parametrii. Pentru un pret exact, contactati firma dorita cu toate detaliile operatiunii.

Cum gasiti o spalatorie curatatorie de haine potrivita pentru nevoile Dvs?

Cat de grozav ar fi sa aveti un serviciu profesional care sa va spele toata rufele? In loc sa va petreceti timpul cu aceasta activitate, ati putea lasa angajatii de la o spalatorie curatatorie de haine Suceava sa faca aceasta treaba, si ati primi inapoi haine perfect curate, cu miros proaspat.

Cu toate acestea, exista atat de multe spalatorii curatatorii de haine din care sa alegeti, deci cum sa faceti sa o alegeti pe cea potrivita?

Iata cativa factori importanti care va pot ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

1. Tarifele

Desigur, atunci cand alegeti o spalatorie curatatorie de haine, este important sa va uitati la costuri. La fel ca in cazul oricarui serviciu pe care il puteti solicita, doriti sa stiti unde si cum puteti economisi cei mai multi bani. Comparati intotdeauna preturile firmelor din zona dvs. pentru a vedea la care puteti face mai multe lucruri pentru mai putini bani. Retineti ca, totusi, cele mai mici preturi nu echivaleaza intotdeauna cu cele mai bune servicii. Multe locuri ar putea avea preturi reduse, dar pot oferi si servicii de slaba calitate. De aceea pretul, desi este un factor important, nu este singurul factor de luat in considerare.

2. Confort

Poate ca ati gasit o spalatorie curatatorie de haine care ofera preturi competitive si are o reputatie buna printre clientii sai, dar daca serviciile sale nu va sunt convenabile?

De exemplu, daca lucrati pana la ora 20, si locul se inchide la ora 19? Sau ce se intampla daca weekend-urile sunt singura data cand va puteti lasa rufele, dar magazinul se inchide sambata si duminica? Ce se intampla daca va grabiti si aveti nevoie sa va spalati rufele imediat? Ce se intampla daca timpul de returnare este de cel putin cateva zile sau poate chiar o saptamana, dar aveti nevoie de camasa, rochia sau jacheta gata in doua zile? Din acest motiv, trebuie lauta in calcul si convenienta serviciilor, pe langa tarife.

3. Serviciile oferite

Cautati o spalatorie curatatorie de haine ce ofera servicii non-stop, sau care va proceseaza hainele peste noapte? Ce ziceti de un serviciu modern bazat pe o aplicatie de pe smartphone, care va permite sa depuneti rufele intr-un dulap, dupa care sa trimiteti instructiuni printr-un mesaj, apoi sa primiti o notificare ca rufele sunt gata – prin aceeasi platforma? Ce se intampla daca lipseste un buton la camasa, sau aveti o pereche de cizme din piele de caprioara care trebuie curatate si reparate?

Acestea sunt cateva tipuri de servicii specializate de de care unii oamenii ar putea avea nevoie – in plus fata de serviciile standard de spalatorie curatatorie de haine. De aceea, asigurati-va ca aflati toate detaliile despre serviciile disponibile inainte de a alege o firma care sa se ocupe de rufele Dvs.

4. Optiuni de preluare si livrare

Daca sunteti ca majoritatea oamenilor ocupati, probabil ca nu aveti prea mult timp de cheltuit pentru predarea si ridicarea rufelor. Daca acesta este si cazul Dvs, probabil o spalatorie curatatorie de haine care ofera servicii de preluare si livrare va fi o optiune excelenta.

5. Detergenti utilizati

Multi oameni au pielea sensibila, alergii sau alte sensibilitati la anumite substante chimice care sunt adesea utilizate in detergenti si in dedurizatori. Din pacate, majoritatea serviciilor de spalatorie curatatorie haine utilizeaza detergenti de rufe conventionali, care contin astfel de substante chimice potential daunatoare. Poate ca doriti sa cautati un serviciu care sa foloseasca detergenti naturali certificati, ecologici, care sa fie tolerati de piele, sa miroasa excelent – fara mirosul chimic dur – si sa nu dauneze mediului.

Speram ca aceste sfaturi sa va ajute sa gasiti mai usor si mai rapid o spalatorie curatatorie haine Suceava de calitate, la tarife avantajoase.